Broccoli

This is the place to go for questions on how to play the game. Be sure to check the Game Guide and the FAQ as well!

Moderators: Felicia Farmer, MooDucky

Broccoli

Postby mizlilattitude » Sun Oct 22, 2017 2:46 pm

I have been using broccoli in my casserole and quiche machine at level 60 but now when I go to plant it says level 68 needed. Any one else experience this?
mizlilattitude
 
Posts: 8
Joined: Sat Jun 10, 2017 7:08 pm

Re: Broccoli

Postby dixiedog98 » Sun Oct 22, 2017 7:14 pm

Was it just recently you were making those items.. sometimes they lower the level for a crop if it’s being used in a mission and then once mission is over they put it back to original level requorement
dixiedog98
 
Posts: 811
Joined: Sun Sep 02, 2012 12:59 pm

Re: Broccoli

Postby mizlilattitude » Sun Oct 22, 2017 9:15 pm

Yes! I just grew some on 10/21/2017 and with using them in both machines it takes a lot, so I went to plant more.
mizlilattitude
 
Posts: 8
Joined: Sat Jun 10, 2017 7:08 pm

Re: Broccoli

Postby mizlilattitude » Wed Oct 25, 2017 4:41 am

Now it is back on level 60 :P
mizlilattitude
 
Posts: 8
Joined: Sat Jun 10, 2017 7:08 pm


Return to Game Questions

cron